Lyckat DM på hemmaplan!

Under lördagen arrangerades DM i Sporthallen i båda stilarna. Det hela var samma koncept som "kördes" på förra årets DM med Fristil på förmiddagen och Grekisk-romersk stil på eftermiddagen.

Tävlingen hade lockat ca: 40 deltagare där de allra flesta brottades båda stilarna, vilket resulterade  i 100 matcher.

Värnamo BK ställde upp med 11 brottare och tog hem lagpriset i både fristil och grekisk-romerskstil.

Sammanlagt tog VBK hem fyra DM-guld i fristil och fyra guld i grek-romerskstil. Dubbla DM-mästare blev Ruben Stråkeved K 35 kg, Mohammed El Nagar K 53 kg, Isak Johansson i P 35kg och Kalle Odin P66kg. Tyvärr kom det inga tjejer till start i år då det var för få anmälda i varje vikt med för stora viktskillnader för att kunna "pussla" ihop några klasser. Vi tog även hem en hel del silver och bronsmedaljer i båda stilarna, vilket ni kan ta del av i resultatlistorna nedan.

Fullständiga resultat finner ni här:
DM Fristil
DM Grek-Rom