Mushtaq Ahmadi tog guld på USM!

VBK hade framgångar vid helgens fristils-SM i Väsby. VBK ställde upp med fyra brottare, två i seniorklassen och två i ungdom.

Mushtaq Ahmadi tog hem guldet i ungdom 76 kg, han började med att besegra Kadir Köyuologlo, Djurgårdens BKoch sedan Mattias Andersson, Viskafors AK och stod därmed som segrare i klassen. Det var Mushtaqs andra USM guld då han även vann i 69 kg i höstas. Arvid Eskilsson deltog även han i ungdoms klassen och då i 69 kg. Arvid inledde tyvärr med en förlust men repade sig och

vann sedan sin andra match innan det blev repass ut ur turneringen i tredje omgånen då han inkasserade ännu en förlust.

Henrik Nilsson i Senior 66kg inledde med poäng förlust mot Christian Jonsson Oskarshamn och mötte sedan blivande finalisten Sebastian Brandström, Norrköping där det blev ytterligare en förlust och sedan var det roliga över för Henke den här gången.

VBK:s fjärde deltagare Oskar Ekefäll i Senior 74 kg stötte i första omgången på blivande mästaren där han förlorade på poäng. Han vann sedan sin andra match men förlorade sedan mot blivande bronsmedaljören och var där med utslagen.