Sex medaljer i Kinna!

VBK ställde upp med sex brottare när Kinnaträffen avgjordes i Kinna under lördagen. Alla brottar kom hem med varsin medalj.

Medaljskörden blev ett guld, ett silver och fyra brons. Alla kämpade på bra och utvecklas och går framåt för varje tävling, vilket är roligt att se och följa.

Pojkar 66 kg:
Här ställde VBK upp med Kalle Odin som förlorade sina två matcher, men belönades ändå med ett brons.

Knattar 32kg:
Isak Johansson vann sina tre matcher och fick därmed stiga överst på prispallen. Ruben Stråkeved vann två matcher och förlorade mot Isak i finalen och tog därmed hem silvret. Även bronset hamnade hos VBK genom  Ante Karlsson som gick tre matcher där han förlorade två och vann en.

Knattar 47kg:
Mohammed El-Nagar förlorade sina båda matcher och tog hem ett brons.

Knattar 53kg:
Linus Åhlander gick fyra matcher där han vann två och förlorade två. Han belönades även han med ett brons.

Alla kämpade hårt och vi är stolta över allas prestationer.

//Khale El-Nagar