Fem medaljer på fem brottare i Mölndal!

Värnamo BK ställde upp med fem brottare vid årets Mikael Ljungberg Cup i Mölndal och tog hem tre guld och två silver.

Det blev näst intill full pott då Ruben besegrade Lukas i finalen i K 35 kg och Ante förlorade mot en bra norrman i finalen i K 32 kg. Guld blev det således till Ruben, Isak och Linus och silver till Ante och Lukas.

Ante Karlsson K 32 kg:
Inledde med fem raka segrar i en mycket övertygande stil med fyra segra på teknisköverlägsen het och en fallseger. I finalen stötte han på en mycket duktig kille från Norge och förlorade på fall. Mycket bra genomförd turnering av Ante.

Lukas Issal K 35 kg:
Radade upp fyra övertygande segrar innan han stötte på klubbkompisen Ruben i finalen. Lukas lyckades plocka två poäng, men förlorade på tekniskt med 2-17. Ett mycket välförtjänt silver till Lukas.

Ruben Stråkeved K 35 kg:
Ruben följde upp framgången med en andra plats från Västerås förra helgen med att kliva överst på prispallen efter en stabil och övertygande brottning med fem vinster. Ruben går från klarhet till klarhet i sin brottning.

Linus Åhlander K 53 kg:
Guld till Linus efter tre segrar och mycket bra brottning. Linus besegrade en kille som han tidigare inte vunnit över i sitt femte försök och fick stiga överst på prispallen och tilldelades en mycket välförtjänt guldmedalj.

Isak Johansson P 38 kg:
Isak fick ”stiga upp” en viktklass från P 35 kg till P 38 kg, vilket han gjorde med bravur. Efter tre stabila segrar fick även Isak ta emot en guldmedalj.

Sammantaget var coacherna Per Johansson och Henrik Nilsson mycket stolta och nöjda med killarnas prestationer på brottarmattan..

//Per Johansson