Tre mästare i Norrköping!

Vid Björnen Cup i Norrköping kom VBK till start med 6 brottare, som är en av få fristilstävlingar i Sverige.

Det blev tre guld och ett silver.Sara Hjelm FLÄ 62 kg vann klassen efter tre fallsegrar. Pontus Hägg U69 kg tog fyra segrar och vann klassen efter mycket stabil och säker brottning.

Arvid Eskilson vann tre segrar i samma vikt klass men mot Pontus i finalen var det inte myckat att göra, slutade på silverplatsen. U 76 kg Debut för en mycket lovande Kille Mushtaq Ahmadi som kom till Sverige för några månader sen.Han vann två tuffa matcher i poolen och i finalen som slutade 2-1 i Mushtaq favör blev guld även för han.Ludvig Johansson U 76 kg och Oskar Hjelm S 84 kg vann varsin match men blev oplacerade.Även Henrik Nilsson slutade utanför pallen i S66 kg. För Henkes del blir det Veteran VM nästa helg i Polen.

Mats Hjelm