Fyra medaljer i Ore´s säsongstart!

Share|

Andra tävlingen för säsongen hölls i Vinslövs i BK Ores säsongstarts tävling den 29 september 2018.

Värnamo Brottarklubb kom till start med sex brottare och fick med sig fyra medaljer hem i följande valörer ett guld, två silver och en brons.

Deltagarna var:

 • August Sanden knatte 29 kg.
  Det var August premiärtävling, där visade han mycket fin brottning och var mycket nära att vinna sina matcher, men tyvärr förlorade han sina två matcher på fall men kämpade hårt och var en riktig kämpe. Han visade glöd och kommer att nå långt.
 • Adam El-Nagar knatte 29 kg.
  Förlorade sina två inledande matcher. Den första på TÖ, men var mycket nära att vinna sin andra match. Han förlorade den dock men kämpade på riktigt bra.
 • Lukas Issal knatte 38 kg.
  Han vann sin första match på TÖ, den andra matchen vann han på fall och vann även sin tredje match på fall. Därmed var han vidare till final, där han tyvärr förlorade på poäng. Som plåster på såren fick han med sig en välförtjänt silvermedalj med sig hem.
 • Isak Johansson pojk 41 kg
  Vann sin första match på fall, den andra förlorade han på fall. Han fick därmed fajtas om bronset. Efter en väl genomförd match vann han på poäng och fick med sig brons. Isak är en riktig kämpe.
 • Oliver Issal pojk 44 kg
  Vann sin första match på fall, den andra matchen vann Oliver på WO då hans motståndare inte kom till start. Därmed var han klar för guldmatch, men förlorade tyvärr på poäng. Silver till Oliver. Oliver är en duktig brottare som aldrig ger upp.
 • Mohammed El-Nagar pojk 52 kg.
  Mohammed kom till tävling direkt efter han var sjuk och förlorade sin två matcher. Första matchen på TÖ och den andra på fall trots det var han nära att vinna den. Lycka till Mohammed på nästa tävling.
 • Denny Chjan pojk 57 kg.
  Det fanns ingen brottare på hans vikt klass så han fick gå upp en viktklass och tävla i klass 65kg. Trots tyngre motståndare lyckades han besegra båda sina motståndare på fall och knep därmed guldet. En extra stjärna för den prestationen.

Tack till alla deltagande brottare och stor tack till tränare Joakim Johansson och Lars Johansson som har guidat alla brottare på professionellt sätt.

// Khaled El-Nagar

© Värnamo brottarklubb 2000
Ansvarig för sidan: Stefan Gustavsson
Uppdaterad: 2018-10-01