Två medaljer i Ore´s säsongstart!

Andra tävlingen för säsongen hölls i Vinslövs i BK Ores säsongstarts tävling den 28 september 2019.

Värnamo Brottarklubb kom till start med tre brottare och fick med sig två medaljer, ett guld, ett silver och en fjärdeplats hem

Deltagare och resultat:

• Lukas Issal GR14 41 kg
    Guld till Lukas efter mycket stabil brottning. Han vann båda sina matcher utan att släppa in något poäng.

Linus Åhlander GR14 57 kg
    Linus gick tre stenhårda matcher mot bra motstånd men fick denna gång se sig besegrad i samtliga. Linus slutade fyra.

Oliver Issal GR17 55 kg
    Oliver hade två matcher som slutade med en vinst och en förlust. Väldigt bra brottning av Oliver som visade upp en grym styrka och mycket bra teknik. Lite oflyt i förlustmatchen med ett felaktigt domarebeslut där Oliver kastade motstånden i ett kryss men det dömdes bort för krok.. när det i själva verket var perfekt genomfört. Surt men det jämnar ut sig i långa loppet. Silver till Oliver.

Ledare på denna tävling var Lina Gustavsson.

// David Issal