Tre medaljer på Öresundsträffen!

I helgen var Värnamo brottarklubb på två-dagars tävling i Helsingborg på Öresundsträffen och kammade hem tre medaljer. En tävling med ca: 500 deltagare där VBK kom till start med 13 brottare.

Arvid Eskilson slutade på tredje plats i U76 kg. Han vann fyra matcher efter mycket bra brottning. Även Jesper Hansen i P 66 kg tog fyra segrar och en bronspeng efter riktigt bra matcher.Tredje medaljen kammades hem av Edvin Causevic i K47kg där han vann två matcher på poäng.

Pontus Adolfsson slutade på en snöplig fjärdeplats efter fyra vinster. Vincent Hägg i P 42 kg vann tre matcher fick sedan ge upp tävlingen pga en skada i en axel. Storebror Pontus i U 76 kg slarvade bort finalplatsen genom en onödig poängfölust. Innan dess vann två matcher på poäng.

Joakim Salomonsson i K 32 kg vann två matcher,Hannes Adolfsson i K 35 kg vann en match liksom Massoud Khedri i S74 och Henrik Nilsson i S 66kg

Axel Skillby,Sara och Oskar Hjelm lyckades inte vinna några matcher efter tuff lottning