VBK bästa klubb i Mölndal!

Vid helgens tävling Mikael Ljungbergs Cup i Mölndal ställde VBK upp med 17 brottare. Det blev hela 8 medaljer vilket räckte till att ta hem lagpriset.

Det blev fem guld, två silver och ett brons. Första guldet togs av Vincent Hägg i K 38 kg som efter mycket bra brottning och fem raka segrar fick kliva överst upp på prispallen. Nästa guld-

medalj togs av Anny Hansen i Flä 52 kg efter finalseger över en tjej från Lidköping. Även Lina Gustavsson tog guld i KvU 49 kg efter fallseger i finalen mot en göteborgstjej. Efter en fantastisk vändning i finalen blev det guld också till Arvid Eskilsson i U 69 kg. VBK:s femte guld togs av Henrik Nilsson som återigen fick visa att han "Still going strong"  efter en säker finalseger.

Övriga medaljer togs av Rasmus Seiholm som tog silver i P 35 kg. Silver blev det även till Moshtag Ahmadi i U 76 kg. Brons blev det till Joakim Salomonsson i K 29 efter seger över klubbkamraten Calle Bergkvist i bronsmatchen.

Övrig resultat:
Hannes Adolfsson i knattar 32 kg -1 vinst och 2 förluster